• Acnétherapie

  Is uw huid onder invloed van de hormonen veranderd? Heeft u ineens veel last van onzuiverheden, puistjes en pukkeltjes? Probeert u het zonder succes te verbergen met make-up of te behandelen met crèmepjes en zalfjes? Het is een vervelende aandoening waar u erg onzeker van kan worden. De huidtherapeut kijkt samen met u naar uw huid en adviseert u graag over een passende behandeling.

 • Chemische Peeling

  Wist u dat een chemische peeling helemaal niet chemisch is? Het woord ‘chemisch’ slaat in dit geval op de reactie die in de huid plaatsvindt. De stoffen die in een pee-ling zitten zijn juist gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals appels, tomaten, sui-kerriet, amandelen, limoen of melk.

 • Cosmelan Behandeling

  Heeft u melasmavlekken in uw gezicht overgehouden aan uw zwangerschap? Of heeft u pigmentvlekken die ondanks vele crèmepjes en peelings toch zichtbaar blijven? Veel vrouwen krijgen tijdens de zwangerschap last van pigmentvlekken. Het valt op, omdat het een andere kleur heeft dan de rest van de huid. Hierdoor kunt u zich erg onzeker voelen over uw huid.

 • Laserontharen

  Heeft u last van ongewenste haargroei of wilt u haarvrij zijn? Dan kunt u kiezen voor ontharen met een laser. De behandeling biedt een goed alternatief voor het harsen en scheren. Laserontharing is geschikt voor lichte én donkere huiden. Denk bijvoorbeeld aan de okselharen of bikinilijn, maar ook haren in het gezicht kunt u laten verwijderen door middel van laserontharing.

 • Littekentherapie

  Een litteken kan vervelend aanvoelen: strak, pijnlijk en warm. Het kan u beperken in uw bewegingsvrijheid, het kan jeuken en in veel gevallen ontsiert het de huid. Voelt u zich onzeker over een litteken of heeft u er last van?

 • Mesotherapie – XL Hair

  XL Hair is een nieuwe behandelmethode voor mannen en vrouwen die last hebben van haarverlies. Door middel van mesotherapie, het injecteren van vitaminen, groeifactoren, aminozuren, hyaluronzuur en antioxidanten, wordt de haargroei weer gestimuleerd.

 • Microneedling

  Microneedling zorgt ervoor dat het natuurlijke herstelproces van de huid in gang wordt gezet. De kleine naaldjes van de pen vibreren in de huid en zorgen zo voor de aanmaak van de eiwitten collageen en elastine. Deze zorgen voor een stevigere huid.

 • Skinboosters

  Een skinbooster bestaat uit vloeistoffen met verschillende ingrediënten. Hyaluronzuur vormt altijd de basis. Samen met andere effectieve ingrediënten (o.a. vitamines, peptides, aminozuren) zorgt dit voor de aanmaak van collageen. Hierdoor verbetert de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid.

You've just added this product to the cart: