• Acné

  Heeft u last gekregen van pukkeltjes, puistjes of bultjes? Door de veranderde hormonenhuishouding o.a. tijdens de zwangerschap kan de huid onrustig worden. Ook op andere momenten in het leven waar de hormonen, stres of zelfs verkeerde voeding een rol gaan spelen, kan acne getriggerd worden. Het kan ervoor zorgen dat u zich onzeker gaat voelen, niet lekker in uw vel gaat zitten of zelfs sociale contacten gaat vermijden.

 • Beenvaatjes

  Beenvaatjes komen veel voor, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap. Beenvaatjes of berkentakjes zijn verwijde bloedvaatjes met een paarse, rode of blauwe kleur. Ze doen vaak geen vlieg kwaad, maar worden verwijderd omdat iemand zich eraan stoort, vooral in de zomer als we onze blote benen laten zien. Dat kan door middel van een laserbehandeling.

 • Couperose

  Heeft u kleine, rode bloedvaatjes op uw wangen, kin, neus, hals of decolleté? Dat noemt u couperose. De rode vlekjes zijn onschuldig, maar het kan wel vervelend zijn. De vlekjes kunnen ook bruin van kleur zijn, dit zijn pigmentophopingen. De huidtherapeut van Revita Skin kijkt graag samen met u naar een passende behandeling.

 • Donkere kringen

  In een drukke periode is het soms moeilijk om uw huid de aandacht te geven die het verdient. Door kortere nachten en de zorg voor een nieuw wondertje verdwijnt de glans van uw gezicht. De elasticiteit van uw huid vermindert, huid wordt dunner en u krijgt donkere kringen onder uw ogen. De huidtherapeut begrijpt maar al te goed dat u graag een energieke uitstraling wilt hebben en dat u als jonge moeder ook graag goed uit wilt zien.

 • Droge huid

  Heeft u last van een trekkende huid? Een droge huid voelt niet fijn aan. Gelukkig kan de huidtherapeut van Revita Skin u goed adviseren over een passende behandeling voor uw huid.

 • Grove poriën

  Heeft u last van grove poriën? Wanneer u make-up aanbrengt zijn de poriën vaak nog beter zichtbaar? Voelt u zich onzeker hierdoor? Heeft u diverse crèmes geprobeerd, maar lijkt niks te werken? Hieronder leest u wat de huidtherapeut voor u kan betekenen.

 • Littekens

  Groot, klein, opvallend of niet: iedereen heeft wel ergens een litteken. Vaak vertelt een litteken een mooi of grappig verhaal en levert het niet veel problemen op, maar in sommige gevallen kan het heel vervelend zijn. Heeft u een litteken waar u last van heeft? Wordt u onzeker van het litteken? Revita Skin helpt u graag. De huidtherapeut gaat met u in gesprek om ervoor te zorgen dat u zich weer prettig voelt over uw huid.

 • Ongewenste haargroei

  Heeft u last van ongewenste haargroei of wilt u haarvrij zijn? Dan kunt u kiezen voor ontharen met een laser. De behandeling biedt een goed alternatief voor het harsen en scheren. Laserontharing is geschikt voor lichte én donkere huiden. Denk bijvoorbeeld aan de okselharen of bikinilijn, maar ook haren in het gezicht kunt u laten verwijderen door middel van laserontharing.

 • Pigmentatie

  Heeft u melasmavlekken in uw gezicht overgehouden aan uw zwangerschap? Of heeft u pigmentvlekken die ondanks vele crèmepjes en peelings toch zichtbaar blijven? Veel vrouwen krijgen tijdens de zwangerschap last van pigmentvlekken. Het valt op, omdat het een andere kleur heeft dan de rest van de huid. Hierdoor kunt u zich erg onzeker voelen over uw huid. De huidtherapeut van Revita Skin adviseert u graag over een passende behandeling.

You've just added this product to the cart: